Birlik Ve Beraberliğimiz Daimi Olsun....

Osmaniye Belediyesinin düzenlemiş olduğu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Bilge insan Türkmen Beyimiz Dr Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin katılımıyla gerçekleşen "Devlet Bahceli Alt Geçit Temel Atma" ve "Masal Park" açılış törenine katıldık. Büyük buluşmanın içerisinde yeralmak ve teşkilatın mensubu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Bilge Liderimize ve teşkilatımızın mensubu diğer vekillerimize beldemizin taleplerini ilettim. Özellikle beldemizin ilçelik durumu hakkında destek sözü aldık. Sürecin takip edileceği ve talepler doğrultusunda bizlere yardım edileceği sözünü tekrardan aldık. İnşallah beldemiz hakkında hayırlısı olsun. Açılışlarını yaptığımız hizmetler Osmaniyemize hayırlı ve uğurlu olsun... Bizleri yalnız bırakmayan Bilge insan Türkmen Beyimize Beldem adına Şükranlarımı sunuyorum.Ne Mutlu Türküm Diyene.

ELLEK BELEDİYE BAŞKANI;RECEP SOY