Çalışmalarımız Son Hızla Devam Ediyor....

Belediye ekiplerimiz bugünlerde Gökyıldızlar mahallesinde yol yapım çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Bu çalışma alanını ziyeret ettim. O mahallede yaşamını sürdüren vatandaşlarla bir araya gelme imkanı buldum ve onlara çalışmalarımız hakkında onlara geniş bilgiler verdim. Özelikle bayan vatandaşlarımıza mahalle bünyesinde yaşadıkları sorunları sorarak bu konuda belediyemizden istekleri, olmasını arzu ettikleri hizmetler, konular hakkında bilgiler aldım. Verimli geçen sohbetin arkasından çalışma alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde izledim. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bütün olanakları kullanarak hizmet ediyoruz. Bu konuda her kapıyı çalıyoruz ve çalmaya da devam edeceğim. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Benim dönemimde ELLEK Halkına en iyi hizmeti vereceğimizi belirtmiştim. Bu sözümün sonuna kadar arkasındayım.
                     ELLEK BELEDİYE BAŞKANI; RECEP SOY