Yapılanları Takdirle Karşılamak Lazım!

Göreve seçildiğim günden bu güne kadar verdiğim sözleri harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Halkımızın isteği benim için;" bir emir" olarak görüyor ve gereğini gücüm ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz. Uzun yıllar beldemiz de yeteri kadar hizmet alamadığı veya yapılmadığı hepimizin ortak görüşü olduğunu çok iyi biliyorum. Taraf seçmeden bütün vatandaşımıza eşit yaklaşarak, Aşağı Ellek Yukarı Ellek ayrımı yapmadan hizmet etmeye özen gösteriyoruz. Beldemizin vitrini konumunda olan ana yolumuzun en çok yıpranan yerlerini, yağışlı havalarda en çok etkilenen yerlerine arklar yapılmasını sağlayarak yapılan hizmetin uzun yıllar ayakta durmasını sağlıyoruz. "Şu yapıldı bu yapıldı" diye bir tartışmaya girmeden hizmet etme yarışındayız. Ortaoba Mahallemizde kanalizasyon çalışması nedeni ile yıpranan ana yolumuzu yeniden yapıyoruz. "Yapması bizden koruması sizden"... slagonu ile yapılan hizmetin uzun ömürlü olası dileğiyle....