İçme Suyu Kayıplarına İzin Yok....

Arıklar Mahallesinde içme suyu hatlarında meydana gelen arızaya belediyemize bağlı ekiplerimiz acilen müdahale etti. Şuan ekiplerimiz su arızası olan bölgede çalışma başlatarak arızanın onarımı için çalışma başladı. İnşallah kısa zaman içerisinde arıza giderilerek içme suyu kesintileri sonlandırılacaktır. Arızayı bize haber veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gibi olumsuzlukların vakit kaybetmeden belediyemize bildirilmesini bütün vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Arızanın olduğu yerde yaşayan vatandaşlarımızın sabırlı olmalarını rica ediyorum. Arızanın giderilmesi ekiplerimiz son hızla çalışmalarını sürdürmektedirler. İnşallah! su kesintisi sorunu kısa zaman içerinde giderilecektir.
Ellek Belediye Başkanı;RECEP SOY