Ellek Beldesin De Bayram Temizliği...

"Temizlik İmandan Gelir" ve "Aslan Yattığı Yerden Belli Olur" sözünden hareket ederek Ellek beldemizde belediyemiz bünyesindeki araç filomuzda bulunan yol süpürme aracı ile beldemizin ana yolunu temizlemek için çalışma başlattık. Belde genelinde ki ana yollarımız yol süpürme aracı ile yukardan aşagı her yer temizlenmesi için emir verdim. Bayram da gurbetten gelen veya akraba ziyaretini yapan vatandaşlarımıza beldemizle ilgili olumlu düşünceler kazanılmasını hedef edindik. Bizim farkında olamadığımız veya göremediğimiz yerlerdeki olumsuzlukları belediye ekiplerimize bildirilmesini önemle bütün vatandaşlarımızdan rica ediyorum.