Her Mahalleye Hizmet Götürmek İstiyorum.....

Beldemizin bütün sorunlarının farkındayız. Zamanla her sorunun üzerin den geleceğiz. Daha yollarına hiç bakım yapılamayan bir çok mahalle de yollarımız var. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yol çalışmalarımız devam ediyor. vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunları hepsinin üzerine ciddi adımlarla gidiyoruz. Parti ayrımı yapmadan bütün vatandaşlartımıza eşit şekilde hizmet etmeye çok özen gösteriyoruz. Bu düşüncemizin de sonuna kadar arkasındayız. İnşallah belediye mizin gücünün yettiği oranda hizmetlerimiz sürecektir. Beldemizin Soylar Mahallesinde daha yeteri kadar hizmet görmemiş yollarımız var. Bu gün belediye ekiplerimiz bu yollarda kumlama işlemi yaparak yolları rahat kullanabilinecek duruma getirdiler. Gönül ister ki; bu yollada da parke taş döşemesi yaparak daha modern bir hizmet yapalım. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olsun.